25 Nisan 2014 Cuma

SUDOCREM (bebek bakım kremi)

herkese kocaman bir merhaba :) bugünki yazım, mucizevi krem ünvanını almış ve haketmiş olan ''sudocrem'' ile ilgili bir yazı olacak. malumunuz olduğu üzere, enbüyük cilt sorunlarımızdandır yüzümüzde çıkan sivilceler, akneler. heleki şikayetçi olan kişi yetişkinliye geçiş yapıyorsaki bu döneme ergenlik diyoruz :) sivilceler daha bir inatçı ve başedilemez bir hal alıyor. 
efendim gelelim bizim hikayemize. 12 yaşında olan kızım sivilcelerden çok şikayet ediyordu. cildinin temizliyine öyle özeniyorki, sanki yüzünü yıkadıkça tonikledikçe sivilceler dahada azıyordu. tamamen ergenlikle alakalı olmsına rağmen bizim evde büyük bir sorun haline gelmişti, taki birgün internetten bunun araştırmasını yaparken, ünlü cilt uzmanı PERVİN DİNÇER'in bir iki videosuna rastlayana kadar. ünlü cilt uzmanı bu kremden mucizevi pişik kremi diye bahsediyordu. nerdeyse her türlü sıkıntıya deva diyebilirim. biraz daha araştırma yaptığımda kullananların büyük bir memnuniyet içinde olduğunu gördüm. sivilceler başta olmak üzere pişik, kızarıklık, egzema, güneş yanığı, vs. birçok soruna çözüm bulan bir krem, hiçbir cilt sorunu olmamasına rağmen bakım kremi olarakta tercih edenler var. ebende doğal olarak hemen bir eczaneden ürünü temin edip kızımla birlikte kullanmaya başladık, sonuç beklentilerimi karşıladı diyebilirim.
başka kremlere nazaren katı bir yapıya sahip, kireç gibi, kremi cildinize sürdüyünüzde hafif beyazımtrak bir renk bırakıyor. gece uyumadan sivilcenize sürün, sabaha sivilce tam olarak geçmese bile direncini yitirmiş ve pes etmiş durumda olduğunu göreceksiniz, bendeki 125g. olanı gerçekten iddalı bir krem, tavsiye ederim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder